Opleiding & bemiddeling vóór hoogbegaafde jongeren

Rezchool naar Festival van Talent!

Zaterdag 24 maart is het zo ver: dan is het Festival van Talent. Het Festival van Talent is hét festival voor hoogbegaafden in Nederland.

Het is een jaarlijks terugkerend evenement. Je kunt er workshops doen, lezingen bijwonen en kennis maken met allerlei bedrijven en instanties die iets doen op het gebied van hoogbegaafdheid. Zo dus ook Rezchool. Je kunt ons daar in de aula vinden!

Het Festival van Talent wordt dit jaar gehouden in het Eckart College in Eindhoven op de Damocleslaan 3 in Eindhoven. De toegang is € 2,50 aan de deur. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Je kunt gewoon komen. De dag begint om 10 uur en duurt tot 17:00. Heb je nog vragen, kijk even op de FAQ pagina op de site van het festival.

We zien je graag!

Geen reacties

Reactie toevoegen

Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA